Musikvideoer

Son of Sun - Frit fra min lever

Son of Sun leverer foran kameraet i denne musikvideo, der eksperimenterer med fast-forward og slow-motion i synkronitet til musikken. Et originalt koncept blandet med motion tracking og animationer til at understrege Son of Sun's fortælling. 

Skyggesiden - Ser fremad

Musikvideo lavet for Skyggesiden i forbindelse med hendes debut album.

I fortællingen kæmper Maria, aka. Skyggesiden, for at opnå et gennembrud på den danske rapscene. Derudover er der fokus på et opgør med barndommens traumer. Vi kommer i videoen helt tæt på Maria og føler med hende både smerte og succes. 

Det har været en fornøjelse både at filme og klippe projektet, især med en hovedrolle, der lever teksten og musikkens følelser, som Maria gør det her.

Melomani-studiet præsenterer - Melomani

Musikvideo lavet i kulisserne fra det kongelige teaters opsætning "Amandaværelset". Scenografien vandt en Reumert-pris for bedste scenografi 2015. lavet af Torden og Lynild.

Det blev besluttet at musikken skulle skrives til scenerne, da disse var så flot udarbejdet, hvilket gjorde arbejdsprocessen atypisk og interessant.

Ad. kamera: Rapido og Thomas Larsen.

ISE - De lykkeliges legeplads

ISE blev nummer to i X-factor finalen i 2011 og udkom i 2013 med albummet "Kø På Himalaya" gennem pladeselskabet Playground Music. Denne musikvideo er lavet i denne forbindelse.

Tanken bag videoen er en kombination af abstrakte former, legen med lys og makroskud, til helt rene totalbilleder af København, der er hovedkarakter i historien.

Musikvideoen er lavet i samarbejde med Martin Søgård Hansen

 

Ønsker du at få et tilbud på en video? Klik her for kontaktoplysninger