Portrætfilm

Okklusionstræning • Bedre resultater. Hurtigere.

Video lavet for MyOcclusion. Okklussionstræning er en ny træningsform, som Anders Nedergaard præsenterer i denne video. Jeg har filmet og redigeret videoen. Jonas Raaby har stået for belysning.

Ølsnedkeren 5år jubilæum

Video lavet for Ølsnedkeren i forbindelse med det lille bryggeris 5års jubilæum. Ølsnedkeren er et bryggeri og værtshus, der bygger på fællesskab, den gode stemning og en dybtfølt kærlighed til øl i alle dets facetter. Se med og lær mere om det hyggelige værthus.

ManuVision behandling hos Kropsvis på Nørrebro

Denne video portrætteres Simon Funders praksis som ManuVision-behandler. Simon fortæller hvordan ManuVision er en kropsterapeutisk behandlingsform, der er særdeles effektiv til lindring af smerter, stress og kropslig uro, hvilket mange mennesker har problemer med med i vores samfund. Læs mere om kropsvis her.

Madkulturen - Vinderholdet 2014

Jeg var ude og lave en video for Madkulturen, da vinderholdet fra DM i Madkamp 2014 skulle have overrakt deres præmie - en kulinarisk oplevelse for hele holdet, frembragt af holdet selv, under ledelse af kokken Simon Philipsen. 

Madkulturen arbejder for at udbrede kendskabet til sunde råvarer og den generelle interesse for madlavning, blandt andet i den danske folkeskole.

Albertslund kommune - Designet til børn 

Denne video er lavet for Albertslund kommune med henblik på at sætte fokus på de mange fordele ved at vokse op i Albertslund. Kommunen har de seneste år gjort en stor indsats for at gøre sig mere attraktiv for børnefamilier, hvilket denne film har til opgave at afspejle. Der er blandt andet lagt nye, trafikisolerede cykelstier til skolerne, blevet bygget en vikingelandsby og sat fokus på sund og økologisk mad i daginstitutionerne.

Lavet i Samarbejde med Sergio Calero.

Ønsker du at få et tilbud på en video? Klik her for kontaktoplysninger